Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
xxx yyy Joanna Kuchnicka Zbigniew Karpinski N O ON Tamten (2783 niezalogowanych)
46 Postów
xxx yyy
(sagan)
Nowicjusz
Przykład Polski daje nadzieję takim krajom jak Rosja, Kuba, Chiny, Afganistan, Brunei, Korea Północna czy Białoruś. Polacy pokazali, że nawet w warunkach dyktatury można przeprowadzić demokratyczne wybory, wygrać je i zmienić władzę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Xx1
(Xx1)
Wiking
Remigiusz ty frajerze, znasz mnie ze mówisz na mnie dno? Bo ja cię znam i wiem ze frajer jesteś. Na opozycje głosują cwaniaki lub frajerzy. Cwaniaki skorzystają bo znów wrócą się czasy kiedy na stole będzie leżała sterta cv i będzie można brać ludzi na bezpłatny okres próbny. Frajerzy natomiast będą na tych okresach próbnych tyrać lub wyjada za granice zaniżać stawki. Rządy opozycji to będą kłótnie i kabaret. Zawsze tak było i już się zaczyna. Lewacy głosowali na opozycje głównie ze względu na sprawy światopoglądowe a Kosiniak Kamysz powiedział ze sprawy światopoglądowe nie mogą być zawarte w umowie koalicyjnej, to znaczy w tej kwestii 3D ma takie same poglądy jak PiS, może z wyjątkiem Rysia Petru, on sam dokładnie nie wie jakie ma poglądy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Xx1
(Xx1)
Wiking
Remigiusz, ty już chyba dziesiątego browara pijesz? Jeszcze pięć i pójdziesz spać. Podobno na opozycje to tylko ludzie wykształceni głosują. W Norwegii wygrała opozycja i w sumie by się zgadzało bo tu prawie sami magistrzy chłopskiego rozumu, tacy jak Remek.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Asgard666
(Asgard666)
Wiking
A ty jak lubisz Kaczogrodu to leć jeszcze ci na bilet ludzie dadzą i przytul Jarusia a potem bosakusia a tak wogole to co tu jeszcze robisz w Norwegi leć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
butterfly :))
(butterfly)
Wiking
Piniedzy nima i nie bedzie ,Africa welcome to,
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
remigiusz75
(remigiusz75)
Wiking
Browarow nie pije..jestem szczesliwy ze pisiorostwo idzie w pis...du
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Xx1
(Xx1)
Wiking
Kto by nie był szczęśliwy? Przecież opozycja obiecała tyle ze nawet Szwajcarzy rozważają przeprowadzkę do polski jeśli oni tego dokonają. Sam będę głosował na opozycje jeśli w Polsce będzie jeszcze lepiej, może nie na KO, ale na 3D, na Rysia Petru bo polubiłem chłopa. Jak na razie to jeszcze nie są przy korycie a już sie kłócą.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Marcin *********
(marcingab)
Wiking
Każdy ma prawo wyboru i lubienia co mu odpowiada, żyjemy w wolnym świecie. Ważna jest kultura osobista i nie obrażanie innych za poglądy. Do remigiusza75 jak zwiozą nam uchodźców do Pl kogo będziesz obwiniał?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok